0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Venlo

Venlo

Tijdelijk behoefte aan contanten? Verpanden kan!

Met de terugkoop optie kunt u tijdelijk uw producten verpanden!

Met onze unieke terugkoop optie heeft u de mogelijkheid uw goederen tijdelijk om te zetten in contant geld. U krijgt direct contant geld uitbetaald met de mogelijkheid uw goederen binnen 2 maanden weer terug te kopen.  Zo hoeft u dus nooit uw product kwijt te raken maar kunt u wel over contant geld beschikken!

Mocht u de producten binnen de gestelde termijn niet komen ophalen dan zullen deze producten in onze winkel te koop worden aangeboden.

Voor de terugkoop kunt u terecht in één van onze inkoopwinkels. De verkoopwaarde van de aangeboden producten die voor terugkoop in aanmerking komen dient minimaal 100,- euro te bedragen.

…Tevens is het mogelijk om uw fiets, motor, auto, boot, helicopter of vliegtuig  als tijdelijk onderpand in te brengen.

 

Snel contant geld lenen

- Geen BKR toetsing

- Geen kosten vooraf

- Tarief van 4.5% rente per kalender maand

- Geen tussentijdse kosten

- 2 maanden de tijd om uw product terug te kopen

- Verlengen is niet meer mogelijk

- Het product zal bij een nieuwe terugkoopperiode op nieuw worden getaxeerd

- De producten die u aanbiedt moeten schoon, compleet en goed werkend zijn! Producten met de originele doos en accessoires (lader, afstandsbediening) zijn altijd meer waard!

 

 

 

Let op!!! miv 01-03-2015 hebben we besloten om niet alle artikelen meer op basis van terugkoop te accepteren, behoudens in uitzonderlijke gevallen waarbij de courantheid van belang is. Dit besluit hebben we genomen naar aanleiding van wetswijzigingen.